DONIRAJTE – Kao što ste vjerojatno pretpostavili ovaj dio odnosi se na donacije koje vi dajete meni. E sad…da ne bi bilo „on nam želi uzeti novac“ ili „zašto bi mu dao“ objasnit ću o čemu se radi. Posao s kojim se bavim, a to je uglavnom ovo što vidite na mojoj stranici, zahtijeva potporu publike.

Pisanje, fotografija i reporterstvo danas su na jako niskim granama i ljudi se pitaju zašto se uopće tim baviti? Međutim, ovdje postoji nešto što se zove ljubav i entuzijazam. Ja sam dakle jedan od entuzijasta.

Ali kako bi i dalje mogli čitati moje knjige, uživati u fotografijama, tekstovima i raznim predstavljanjima potrebna će biti malena donacija kako bi sve to mogao lakše ostvariti. To znači da s doniranim novcem neću kupiti mercedes ili bmw već ću ga iskoristiti za svoj rad, a svakog donatora ću navesti u budućem projektu.

Kao što vidite mogućnosti doniranja su raznovrsne: kupnja artikala pomoću donacije, donacije same po sebi (i jedna kuna je puno), kupnja fotografije…
Donirati možete na žiro ili tekući račun: Zagrebačka banka – Tekući račun: 2360000-3219813222 ili Žiro račun: 2360000-3113292107

Hvala vam i vidimo se.

Hrvoje

Leave a Reply

HRVOJE IVANČIĆ
x